Τρόποι Πληρωμής


 
 1. Πληρωμή μέσω PAYPAL.
 2. Πληρωμή με Αντικαταβολή (ισχυει μόνο για Ελλάδα και Κύπρο)
 3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης 
  ΤΡΑΠΕΖA ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
  5126-077862-155
  IBAN:
  GR29 0172 1260 0051 2607 7862 155
  Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμού:
  ΜΑΛΕΒΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  *Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε την πληρωμή σας.*
  Έχετε 4 εργάσιμες μέρες στην διάθεση σας για την κατάθεση του ποσού αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
  Στην κατάθεση βάζετε το Ονοματεπώνυμο σας ως Aιτιολόγηση για να ξέρουμε ποια παραγγελία έχει πληρωθεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μας στείλετε με μείλ μια φωτογραφία την απόδειξη της Τράπεζας με την πληρωμή σας. Mail: info@mal-le.com
  • Σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής δεν δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας!
  • Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής,καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο www.mal-le.com.

   

  •   Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή,θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

   

  •  Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και το www.mal-le.com δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας
   
  • Αν πάλι δεν ξέρετε πως να παραγγείλετε μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο Instagram:  https://www.instagram.com/mal_le_by_a_maleviti/  ή στο μέιλ μας info@mal-le.com, με τα στοιχεία σας και το προιόν που σας ενιαφέρει και θα καταχωρήσουμε εμείς την παραγγελία σας!!